Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Bloemkoolbeignets

Ingredienten

  • 100 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 ei
  • 2 tl milde Indiase currypasta (pot a 283 g)
  • 1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden
  • 1/2 bloemkool, in kleine roosjes
  • olie om te frituren

Bereiding

In kom meel mengen met 1 tl zout. Ei erboven breken en met 100 ml water en currypasta tot glad beslag kloppen. Koriander erdoor roeren en beslag met flink wat peper op smaak brengen. In friteuse of wok olie verhitten. Bloemkoolroosjes door beslag halen en met 4-5 tegelijk goudbruin frituren. Beignets op keukenpapier laten uitlekken. Lekker met yoghurtsaus.
Bloemkoolbeignets

Algemene informatie

  • bijgerecht
  • bereiden 25 minuten
  • 4 personen


Bron: Albert Heijn