Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Gevulde pasta met kaas-bosuisaus

Ingredienten

  • 2 pakken cappalletti con prosciutto crudo (gevulde pasta à ca. 250 g)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 cups kaassaus (4 formaggisaus à 200 g)
  • 3 bosuitjes
  • 5 tomaten
  • 4 eetlepels balsamicodressing

Bereiding

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken. Kaassaus toevoegen en verwarmen. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Tomaten wassen, in plakjes snijden en mengen met dressing. Pasta afgieten. Kaassaus en bosui door pasta scheppen. Serveren met tomatensalade.
Gevulde pasta met kaas-bosuisaus

Algemene informatie

  • hoofdgerecht
  • bereiden 20 minuten
  • 4 personen


Bron: Albert Heijn