Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Pistoletjes met koriander-knoflookboter

Ingredienten

  • 4 pistolets
  • 4 eetlepels zachte roomboter
  • 3 eetlepels verse koriander , fijngeknipt
  • 1 teentje knoflook , geperst
  • 1 theelepel geraspte citroenschil

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 °C. Maak aan bovenkant van pistolets in de breedte inkepingen. Roomboter mengen met koriander, knoflook, en citroenrasp. Zout naar smaak toevoegen. Inkepingen vullen met kruidenboter. Broodjes verpakken in aluminiumfolie verpakken en 5 minuten bakken in oven.
Pistoletjes met koriander-knoflookboter

Algemene informatie

  • lunch
  • bereiden 10 minuten
  • 4 personen


Benodigdheden

  • aluminiumfolie


Bron: Albert Heijn