Log in of registreer Zoek door de site
Zoek op

Pannetje met bleekselderij en braadworstjes

Ingredienten

  • 1 schaal Toscaanse braadworst (6 stuks, 300 g)
  • 1 struik bleekselderij (600 g)
  • 3 el olijfolie
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 2 uien, in partjes
  • 1 pakje sugo pastasaus basilicum (390 ml)
  • 75 g Hollandse geitenkaas gemalen (zakje 150 g)

Bereiding

1. Zet de worstjes op met koud water en breng aan de kook. Snijd de bleekselderij in stukken van 2-3 cm. Snijd het bleek-selderijgroen fijn en houd apart. Neem de worstjes met een schuimspaan uit de pan en dep droog met keukenpapier. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes rondom bruin in 3 min. Voeg de krieltjes toe en bak ca. 15 min. Kook ondertussen de stukken bleekselderij in het kookwater van de worstjes 10 min. Giet af en laat uitlekken. 2. Voeg de bleekselderijstukken en de uien toe aan de worstjes en de aardappelen en roerbak 3 min. Roer de sugo pastasaus erdoor en breng aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. 3. Roer het bleekselderijgroen erdoor. Strooi naar smaak de gemalen geitenkaas erover.
Pannetje met bleekselderij en braadworstjes

Algemene informatie

  • hoofdgerecht
  • bereiden 30 minuten
  • 4 personen


Bron: Albert Heijn